Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerine yangın ve can güvenliği eğitimi verildi.

        İtfaiye Müdürlüğü Binasında eğitimde minik öğrencilere, yangına müdahale ve yangın anında yapılması gerekenler detaylı bir şekilde anlatıldı. Yazılı ve görsel olarak bilgi ve birikimlerini minik öğrencilere aktaran İtfaiye erleri, minik öğrencilere baret ve itfaiye kıyafeti giydirerek yangınlarda kullandıkları ekipmanları tanıttılar. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, "İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından zaman zaman çeşitli kurum ve kuruluşlara yangına müdahale, yangın sırasında can güvenliği, yangını önleme ve yangın ile ilgili çeşitli konularda eğitim semineri veriliyor. Tabi bu tür olayların eğitimi en küçük yaşlarda verilmesi gerektiği için Anaokulu öğrencilerimize de yangının ciddiyetini ve yapmaları gereken konuları kendilerini misafir ederek anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın canına ve malına zarar gelmemesi için yangına sebep olacak her detayı kendilerine aktarıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa