Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak AK Parti Ordu İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi öncesi Ünye Belediyesi Başkanı Ahmet Çamyar ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

        Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, "24 Mart'ta ilimizin 6. olağan kongresi yapılacak ve Cumhurbaşkanımız da kongremize teşrif edeceklerdir. Cumhurbaşkanımızın dünyaya verdiği mesajda yanında durmak adına Ordu Durugöl Kapalı Spor Salonunda yapılacak kongreye katılımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. 24 Mart'ta saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'ndan ve mahallelerimizden kalkacak araçlarla Ordu'ya hareket edilecektir" dedi.

        "Cumhurbaşkanımız 17. kez Ordu'ya geliyor"

        AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu'ya 17. defa geleceğini söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "2002'den itibaren Cumhurbaşkanımız 17. kez Ordu'ya geliyor. Bizler de onu ağırlamak için bir günümüzü feda edelim. Tüm temsilcilerimizi o mahallelerden kalkan minibüslerle beraber içerisi dolu bir şekilde Ordu'ya sevk işlemlerini yapmış olacağız. El ele olursak beraber olursak işte o zaman gerçekten güçlü Ordu'yu güçlü Türkiye'yi inşa etmiş oluruz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa