Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Hayrettin Gürsoy Lisesi'nin başarılı sporcularını makamında ağırladı.

        Liselerarası Genç Erkek Futbol Şampiyonası grup müsabakaları bu yıl Kastamonu'da gerçekleştirildi. Düzenlenen şampiyonaya ülke genelinde bin okul katıldı. Şampiyonaya Kartepe'yi temsilen Hayrettin Gürsoy Lisesi erkek ve kız futbol takımları katıldı. Turnuvada önemli başarılar elde eden kız ve erkek futbol takımları 22-26 Mart tarihleri arasında Sakarya'da yapılacak olan Türkiye finallerine kalmaya hak kazandı. Hayrettin Gürsoy Lisesi Atletizm erkek takımı de 12-14 Mart 2018 tarihlerinde Bursa'da yapılan atletizm grup müsabakalarında 693 puan toplayarak Türkiye finallerine katılan 16 takım arasında yer aldılar.

        Katıldıkları yarışmalarda önemli başarılar elde eden Hayrettin Gürsoy Lisesi sporcuları, okul yöneticileri ve antrenörler Kartepe Belediyesi meclis üyesi ve Spor Koordinatörü Faruk Sarman eşliğinde, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i ziyaret etti. Başkan Üzülmez turnuvalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kartepe'de spora yapılan yatırımların meyvelerini almaktan mutlu olduklarını belirten Üzülmez, "Hayrettin Gürsoy Lisesi okul yöneticileri ve sporcularını tebrik ediyorum. Kartepe' de spora yapılan yatırımların meyvelerini gördükçe bizler gurur duyuyoruz. İnşallah Sakarya'dan derece alacaklardır. Bizleri yine gururlandıracaklarını biliyorum. Gençlerimizin başarılı olmaları için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa