Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        amukkale Belediyesi'nin desteklediği Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı oyuncuları, Burdur'da düzenlenen grup müsabakalarında birinci oldu.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından desteklenen, Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı oyuncuları Burdur'da düzenlenen grup maçlarında şampiyon oldu. 11 il arasında Denizli'nin adını birinci olarak yazdıran Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı oyuncuları, kendilerine destek veren Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i ziyaret etti. Ziyarette, Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ayşe Aslı Saraç, Beden Eğitimi öğretmenleri Hacer Akar ve Ömer Öztürk ve Kız Hentbol Takımı oyuncuları hazır bulundu.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, genç sporcuların başarıları karşısında gurur duyduklarını ifade ederek "Gençlerimizin eğitim hayatıyla birlikte sporda da başarı elde etmeleri bizlere de şevk verir, mutluluk duyarız. Pamukkale Belediyesi olarak, spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller için hem eğitim alanında hem de sporun her alanında desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

        Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı oyuncuları, Sudenur Doğan, Yağmur Sena Olcay, Hatice Esra Şakar, Irmak Onaç, Rümeysa Toçkin, Nehir Onaç, Sezin Singin, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ettiler. Oyuncular, "Başkanımız okulumuza ziyarete geldiğinde bizlere eşofman ve araç desteği sağladı. Okulumuzun eksikliklerini tamamlamada yardımcı oluyorlar. Tüm bunların yanında Hüseyin Gürlesin başkanımızın, manevi desteği bize güç veriyor. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyoruz" dediler. Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı, ilimizde yapılacak olan yarıfinal müsabakalarında mücadele ederek final vizesi almaya çalışacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa