Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için yürüttüğü 'Sen de Bir Pati Sev' projesi, çalışmalarına devam ediyor.

        Son olarak Eczacı Faruk Erden Anaokulunda 3-4 yaş grubu 120 öğrenciye eğitim veren ekip, miniklere hayvan sevgisi aşıladı. Çocukların hayvanları dokunarak sevmesini istediklerini belirten Okul Müdürü Aynur Biçen "Biz de çocuklarımıza proje ile hayvanları tanıtmak ve çocuklara sevdirmek istedik. Çocuklarımız, hayvanları tanıdılar, dokundular ve çok güzel vakit geçirdiler" diyerek memnuniyetini belirtti.

        Veteriner Hekim Volkan Toplamacıoğlu ise Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde yapılan aşılama, kısırlaştırma ve sahiplendirme çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra; hayvanları sahiplenme, sorumluluk alabilme ve onlara yaklaşma, korkularını yenme konusunda miniklere bilgiler verdi.

        Eğitim sonrasında minik öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa