Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin organizesi ile, Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Yazar ve Eğitimci Fatih Akbaba, "Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek ve İstiklal marşı" adlı konferans verdi. Konferansa ilgi yoğun oldu.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür etkinlikleri çerçevesinde Dursunbey'de Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Yazar ve Eğitimci Fatih Akbaba'nın eşsiz anlatımı ile, "Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek ve İstiklal marşı" isimli program gerçekleştirildi.

        M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Büyükşehir Genel Sekreter yardımcısı İsmail Berber, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Fatih Akbaba, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıl dönümünde, şairin hayatına ait bilinmeyenleri anlattı. Akbaba "Akif'i anlayabildik mi?" diyerek, Milli şaire gösterilmesi gereken saygı ve sevgiyi vurguladı. Akif'in bütün hayatı boyunca, yokluk içinde yaşaması, ancak buna rağmen her zaman insanlara yardım etmek için elinden geleni yaptığını söyledi. Bazı hikayeler ile Mehmet Akif Ersoy'un hayatını bütün gerçekliği ile gözler önüne seren Akbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye'de ilk kez Mehmet Akif Ersoy yılı ilan edildiğini hatırlattı. Milli Şairin hayatından birçok kesiti de katılımcılar ile paylaşan Akbaba, programına yoğun ilgi gösteren Dursunbeylilere de teşekkür etti.

        Programın sonunda Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tarafından Akbaba'ya çeşitli hediyeler takdim edildi. Fatih Akbaba'da, Belediye Başkanlarına teşekkür ederken, hediye edilen çiçekleri salondan çağırdığı bir çocuk ile şehit yakınına hediye etti. Hediye takdiminin ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, eşsiz anlatımı için Fatih Akbaba'ya teşekkür etti. Maneviyatın şehri Dursunbey'de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Kafaoğlu, Dursunbey'in her daim yerinin ayrı olduğunu hatırlattı. 2019 seçimleri hakkında da konuşan Kafaoğlu, Dursunbey'in yerel ve Başkanlık seçimlerinde yeniden rekor kırmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa