Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde başarılı bir sezon geçirerek 1. Lige yükselme final grubuna kalan Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor, Adıyaman'da oynanan müsabakalarda 3'te 3 yaparak 1. Lige yükseldi.

        Kurulduğu günden bu yana elde ettiği başarılarla tüm ilçeye gurur yaşatan İnegöl Belediyespor, Adıyaman'dan gelen şampiyonluk haberiyle yine yüzleri güldürdü. Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor voleybol takımı ligi şampiyon tamamladı ve adını 1. Lige yazdırdı.

        Final gruplarını namağlup tamamladı

        2017-2018 sezonuna iddialı bir giriş yapan ve sezon boyunca sergilediği oyunla şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor, başarılı geçen lig fikstürünün ardından 1. Lige yükselme play off müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Burada gerçekleşen grup aşamalarından da çıkan İnegöl ekibi, Adıyaman'da oynanan 1. Lige yükselme final gruplarında da başarısını sürdürdü. Final grubunun ilk müsabakasında Maliye İhtisas'ı 3-1 mağlup eden İnegöl Belediyespor, ikinci müsabakada ise Melikgazi Belediyeyi 3-0'la geçerek 2. maçın sonunda şampiyonluğunu ilan etti. Salı günü oynanan final müsabakasında da aynı başarıyı sürdüren turuncu-lacivertli ekip, Milas Belediyesini 3-1 mağlup ederek final gruplarını 3'te 3 yaparak tamamladı.

        "Bu şampiyonluk inanmışlığın ve birliğin meyvesidir"

        Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor'u 1. Lige taşıyan şampiyonluğun ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl'e kupayla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Turuncu-lacivertli ekibin büyük bir inanç ve azim sergilediğini ifade eden Taban, "Başarınızın büyüklüğünü inancınızın büyüklüğü belirler. Bu başarı tesadüf değil. Azmin, birlikteliğin ve çalışmanın meyvesidir. Bu birliktelik olduğu sürece inşallah daha onlarca kupayı hep birlikte kaldıracağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa