Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Meslek Yüksekokulu Un ve Unlu Mamüller Teknolojisi Programı (Değirmencilik) tarafından Meram Ali Yaman İlkokulunda sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirme etkinliği gerçekleştirildi.

        Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü İsmail Dinç her yaşta sağlıklı beslenmenin büyük önem taşıdığını vurgularken, hızlı büyüme ve gelişme nedeniyle okul çağındaki çocukların pek çok besin ögesine olan ihtiyacının hayatın diğer dönemlerine göre daha fazla olduğuna dikkat çekti. Bu dönemde çocukların doğru beslenme alışkanlıkları kazanmaları ile yeterli ve dengeli beslenmelerinin önemli olduğunu kaydeden Dinç, çocuklara doğru beslenmenin önemini derslerde anlattıklarını ancak NEÜ Meram Meslek Yüksekokulunun gerçekleştirdiği etkinliğin farkındalık adına güzel bir etkinlik olduğunu belirtti.

        Daha sonra sözü alan NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, daha önce aynı okulda üniversite olarak öğrencilerin dileklerini gerçekleştirdiklerini bugün de okul müdürü ve öğretmenlerin dileklerinin gerçekleştirildiğini ve öğrencilerin sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirildiğini söyledi.

        Programda NEÜ Meram Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Osman Bozdemir bir taraftan meddah gösterisiyle pek çok değeri öğrencilerin benimsemesini sağladı diğer taraftan da Harmanbiş adlı kitabından oyunlarla öğrencileri eğlendirdi. Program öğrencilere çeşitli ikramların yapılması ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa