Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın Ceyhan ilçesinde AK Parti Kadın Kolları tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik yararına kermes düzenlendi.

        Ceyhan'da Mehmetçiğe destek olmak amacıyla kermes açıldı. Ceyhan AK Parti Kadın Kolları tarafından hazırlanan yiyecekler vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

        Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak, kermese destek verenlere teşekkür ederek, "Afrin'de kahramanca mücadele eden askerlerimize destek için düzenlenen bu kermes çok anlam ifade ediyor. Rabbim bu mübarek günlerde askerlerimizi muzaffer eylesin. Ayaklarına taş değdirmesin" dedi.

        Kermesinin açılışına, Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Necmi Özer, başhekim yardımcısı Hüseyin Özkan, İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Ayhan Evli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa