Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sur ilçesinde 3 bin adet iş yeri açılışı ile bin 500 adet geleneksel Diyarbakır evi temel atma törenine büyük ilgi gösteren sur halkına ve katılım sağlayan on binlerce vatandaşa teşekkür etti.

        Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Diyarbakır 6. Olağan İl Kongresi ve bir dizi açılış ve temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır programını değerlendirdi. Sur halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın samimi bir sevgi ile kucakladığını anlatan Başkan Özkan, "Cumhurbaşkanımız Sur ilçemizde esnaflarımızı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarımız samimi bir sevgi ile kendilerini kucaklayarak birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdi. Cumhurbaşkanımız özellikle sur ilçemizde yaptığı açıklamada, 'Türkiye'nin 81 milyon vatandaşı ve 81 vilayetiyle bir bütün olduğunu ve Kimsenin ötekileştirmesi ve dışlaması söz konusu olamaz' dedi. Bununla ilimize ve ilçemize vermiş olduğu önemi bir kez daha gözler önüne sermiştir. Diyarbakır uğradığı tüm sıkıntıları, maruz kaldığı tüm zulümleri geride bırakarak, aydınlık geleceğe doğru kararlı adımlarla ilerleyecektir. Belediye yetkililerimizce miting alanında on binlerce vatandaşımıza bayrak, şapka, kumanya, atkı ve olası bir yağmura karşı yağmurluk dağıtımının da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız tarafından açılışı yapılan 3 bin adet iş yeri ile bin 500 adet geleneksel Diyarbakır evi temel atma törenine katılan ve Sur ilçemizde devam eden hizmetlerimizde, projelerimizde bizleri asla yalnız bırakmayan halkımıza göstermiş oldukları bu büyük ilgi ve sevgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa