Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Hisarcık ilçesinde yapımı devam eden Kızılçukur-Kestel ve Saklar-Ulaşlar arası yol çalışmalarını yerinde inceledi.

        İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığını ziyaretinde Başkan Ali Var, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen ile bir süre görüştü. Daha sonra Kızılçukur-Kestel ve Saklar-Ulaşlar köyleri arasında gerçekleştirilen yol birleşme ile bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek yol yapım ekiplerinden bilgi aldı. Yol yapım çalışmalarının devam ettiği köylerin muhtarları ve İl Özel İdaresi Ekipleriyle bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, Hisarcık ile ilgili tüm taleplerin takipçisi olacaklarını, ilçe başkanı ve meclis üyeleriyle birlikte Hisarcık'ı hak ettiği en iyi yere getireceklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa