Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak'ın Silopi ilçesinde Gazi İlkokulu tarafından fidan bahçesi yapıldı.

        Silopi ilçesinde Gazipaşa İlkokulu idaresi tarafından okulun bahçesinde, değişik ağaçlardan olmak üzere hatıra bahçesi oluşturuldu. Gazipaşa İlkokulu bahçesinin bir bölümümde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Gazipaşa İlkokulu Müdürü Ömer Değer, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla toplamda 106 fidan dikildi.

        Hatıra bahçesine, çukur siyaseti olaylarında Silopi'de görev yapan Gazi Binbaşı Necmettin Tetik'in adı verildi. Terör örgütü PKK'nın çeşitli kentlerde kazdığı çukurların kapatılması için yürütülen operasyonlar sırasında Silopi'de çatışma bölgesinde mahsur kalan sivillerin tahliyesinde Türkiye bir fotoğrafa tanık olmuştu.

        Adıyaman Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik, ailelerin bölgeden tahliyesini gerçekleştirirken küçük bir çocuğun elini nefesiyle ısıtırken görüntülenmiş, kamuoyunda büyük takdir toplamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa