Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güney Kore'de yaşayan ve Kapadokya Bölgesi'ni gezmeye, keşfetmeye ve tanıtmaya gelen ünlü Youtube bloggerları Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'ı ziyaret ettiler.

        Başkan Karaaslan, Kore'den gelen bloggerlara Uçhisar ve Kapadokya hakkında bilgiler verdi. Karaaslan "Bölgeyi her yıl 2 milyonu aşkın turistin ziyaret ediyor, hemen hemen her turist Uçhisar Kalesi'ne uğrak vermeden gitmiyor. Uçhisar Kalesi şu an itibariyle dünyanın en yüksek peribacası konumundadır. Uçhisar'da kayadan oyma otellerimizi ve şarap mahzenlerimizi görmenizi isterim. Sizlerin, ülkenize döndüğünüzde Kapadokya Bölgemizi en iyi şekilde tanıtacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

        Kore'den Kapadokya bölgesine gelen bloggerler Kım Daeseung, Ham Chungwoo, Lee Suengjoon, Kong Jungkuk, Park Yoonjeong ve Na Eungyung'den oluşan blogger grubu, Başkan Karaaslan'a misafirperverliği için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa