Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde sergiledikleri program için Bilecik 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerine teşekkür ederek belge verdi.

        18 Mart programında tüm salonu hayran bırakan Bilecik 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür etmek için okul ziyaretine geldiğini belirten Vali Büyükakın, "Öğrencilerle gurur duyuyor onları yetiştirenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        Öğrencilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Büyükakın "O gün bir kez daha anladım ki bu ülkenin sırtı yere gelmez. Allah göstermesin ama vatan savunması gerekirse kınalı Mehmetlerimiz de, onları gönderecek analarımızda hazırlar. Bu ruh bu milleti güçlü kılıyor" dedi.

        Öğrencilerde kendilerini önemseyerek ziyarete gelen ve onlara başarı belgesi veren Vali Büyükakın'a teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa