Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda Gıda Teknolojisi Bölümü'nün organizasyonuyla yemek servisi semineri gerçekleştirildi.

        Pazarlar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda Mamabüs firmasının Operasyon direktörü Gürkan Özcan tarafından Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencilerine seminer verildi. 25 yıldır yemek sektöründe yöneticilik yapan Gürkan Özcan konuşmasında "Catering sektörü ağırlıklı gıda teknikeri istihdam etmekte olduğunu, İş görüşmesine gelen arkadaşlarımızın iş ile ilgili bilgilerinde eksiklikleri fark ettiğini, bu sebeple sektörü ve işi tanıtmak amaçlı bir seminer çalışması hazırladığını ve amacının mezun olan gıda teknikerlerinin Catering sektörünü tercih ettiğinde karşılaşacağı durumları anlatmak olduğunu söyledi.

        Özcan, Catering sektörünü tercih eden gıda teknikeri hangi kadro ile işe başlar, kariyer planı ne olur, nasıl bir ortamda çalışır, ne kadar maaş alır, görev tanımı ne olur, nasıl bir donanıma sahip olmalıdır, iş görüşmesinde dikkat edeceği konular nelerdir, firma seçiminde dikkat etmesi gerekenler nelerdir gibi konularda bilgilerini öğrencilerle paylaştı.

        Seminere Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, Gıda Teknolojisi Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa