Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN genelinde 'nevruz' öncesi yapılan huzur denetiminde çeşitli suçlardan aranan 86 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

        Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il genelinde, her yıl 21 Mart'ta yapılan nevruz kutlamaları öncesi, 358 personelle asayiş denetimi yaptı. 18 ilçede yapılan denetime, jandarmanın eğitimli narkotik köpekleri 'Elbet' ve 'Uçuk' da katıldı. Narkotik köpekleri, jandarma ekiplerinin durdurduğu araçlarda uyuşturucu aradı. Ekipler ayrıca drone kullanarak havadan görüntü aldı. Titizlikle yürütülen kontrollerde, 4'ü FETÖ/PDY üyeliğinden, 26'sı uyuşturucu satın almak, bulundurmak, kullanmak ve kabul etmek suçlarından, 8'i çocuğa cinsel istismardan, 6'sı kayıp olarak aranan, 8'i uyuşturucu madde altında araç kullanmaktan, 7'si tehdit ve yaralamadan, 6'sı nafaka hükümlerine uymamaktan, 21'i ise çeşitli suçlardan olmak üzere 86 kişi yakalandı.

        Yakalanan şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda ise 435 gram esrar, 6 gram metafetamin adlı uyuşturucu, çeşitli dijital materyal, yasak kitap ve dokümanlar ele geçirildi. İlçelerdeki jandarma karakollarına götürülen şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa