Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tartıştığı kişiyi tabancası ile vuran kadın olay yerinden kaçamadan yakalandı. Göğsünden ve sırtından yaralanan şahıs, tedavi altına alındı.

        Olay, saat 16.30 sıralarında Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mustafa Paşa Mahallesi Gümüş Pala Caddesi 751 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tahsin Ö. isimli bir şahıs ile Serap C. İsimli bir kadın arasında sebebi öğrenilemeyen bir konudan dolayı tartışma çıktı. Giderek büyüyen tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce Serap C. tabancasını çıkartarak Tahsin Ö.'ye 4 el ateş etti. Sol göğsünden ve sırtından yaralanan Tahsin Ö. kanlar içinde yatarken, Serap C. olay yerinden kaçtı.

        Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Tahsin Ö. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, Fatih Ö.'yü tabancası ile vuran Serap C.'yi olayın yerine yaklaşık 200 metre uzakta yakalayarak gözaltına aldı.

        Tahsin Ö.'nün tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa