Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serik Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Son Siper Çanakkale Zaferi ve Şehitler Oratoryosu' adlı müzikli tiyatro gösterisi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

        Serik Çınaraltı Meydanı'nda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle 'Son Siper Çanakkale Zaferi ve Şehitler Oratoryosu' adlı müzikli tiyatro gösterisi sahnelendi. Biz Türkiye'yiz Kültür Sanat Topluluğu tarafından sahnelenen gösteriyi izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

        Gösteriyi, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, CHP İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayati Aktaş, Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve çok sayıda vatandaş izledi.

        Gecenin sonunda Başkan Çalık, Biz Türkiye'yiz Kültür Sanat Topluluğu yapımcısı ve sunucusu Ahmet Coşkun'a günün anısına onurluk takdim ederek, "Çanakkale'de bir destan yazan ve bu cennet vatan için canlarını ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, şükranlarımızı sunuyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun. Ayrıca bu akşam burada bizlere Çanakkale ruhunu yeniden yaşatan Ahmet Coşkun ve tüm ekibini kutlarım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa