Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından açılan karate kursu öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

        Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde ücretsiz olarak açılan kursta, öğrenciler alanında uzman karate antrenörlerinden aldıkları eğitimle karate konusunda kendilerini geliştiriyorlar.

        "Öğrencilerimiz için bir fırsat"

        Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde verilen kursların yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Gençlik Merkezimiz bünyesinde açtığımız kurslara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Spordan, eğitime, sanattan meslek edinmeye kadar birçok alanda kursumuz mevcut. Karate kursumuz öğrencilerinin boş zamanlarını faydalı değerlendirmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için bir fırsat. Karate çocuk ve gençlerin yaratıcı becerilerini açığa çıkartıp ruhsal, fiziksel ve mental gelişimini besleyen, onların agresif tutumlarını kontrol etme becerilerini geliştirip sosyalleşmelerine destek veren bir spor branşıdır" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa