Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

        Başkan Kadir Albayrak, gün boyu sürecek çalışmalar öncesinde yıkılan eski Devlet Hastanesi alanını ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıntı atıklarının temizlendiği bölge ile ilgili bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, alanın vatandaşların faydalanacağı bir park haline getirileceği müjdesini verdi.

        Başkan Kadir Albayrak daha sonra ilçede devam eden Atakent Kapalı Pazaryerinin inşaat alanını ziyaret etti. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte Atakent Kapalı Pazaryeri çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, genel durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Çorlu ilçe esnafı ve vatandaşlar ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, talepleri dinledi ve esnafa hayırlı işler diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa