Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Sakarya Şube Yönetimi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Sakarya Şube Yönetimi, Bilnet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Taş, Çelik-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Rıfat Kurt ve beraberindekilerle bir araya geldi. Bilnet Okulları'nın yürüttüğü eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Toçoğlu, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Hizmet- İş Sendikasının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak Hizmet-İş sendikamızla uyumlu çalışmalar gerçekleştirdik. Tarafımıza getirilen önerileri göz önünde bulundurduk. Her zaman mesai arkadaşlarımızın emeklerine saygı gösterdik. İnşallah bugüne kadar yakaladığımız uyum önümüzdeki süreçte de devam edecek, birlikteliğimiz daha da güçlenecek" dedi.

        Ziyaret sonrası Başkan Toçoğlu, Çelik-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Rıfat Kurt ve beraberindekilerle bir araya geldi. Ziyarette sendika çalışmaları hakkında bilgi veren Kurt, "Emek en yüce değerdir' diyerek Türkiye ekonomisinin lokomotifi konumunda olan birçok kurum ve kuruluşta sendika çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" derken; Başkan Toçoğlu, Çelik-İş Sendikası Sakarya Şubesi'ne çalışmalarında kolaylıklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa