Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, halk eğitim merkezi müdürlüğünün davetlisi olarak katıldığı programda halk eğitim merkezinde görevli usta öğreticilerle bir araya gelerek projelerini anlatıp, sorunları dinledi.

        Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sürdürülen 'Şehir ve İnsan' konulu panelin konuğu olan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, halk eğitim merkezi bünyesinde çalışan usta öğreticilerle bir araya geldi. Halk eğitim merkezi salonundaki programın açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, davetlerini kırmayarak programa katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya teşekkür etti. Daha sonra halk eğitim merkezi tarafından sürdürülen 'Şehir ve İnsan' programı hakkında kısa bir bilgi veren Müdür Özbilgiç'ten sonra sahneye çıkan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, halk eğitim merkezinde görevli usta öğretici ve kursiyerlere, Adıyaman Belediyesi tarafından son dört yılda yapılan çalışmaları anlatıp, projeler hakkında bilgiler verdi. Göreve geldikleri günden bu yana altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan kültürel etkinliğe kadar birçok alanda önemli çalışmalara imza attıklarına dikkat çeken Başkan Kutlu, Adıyaman için gece gündüz çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışacaklarını dile getirdi. Başkan Kutlu, "Görevi devraldığımızda sadece 4 tane toplu taşıma aracımız vardı. Bugün bu sayısı 40'a çıkarmış durumdayız. Araçlarımızın hepsi engelli kardeşlerimizin rahatlıkla kullanabileceği donanıma sahiptir. Bizim aslında en büyük ve görünmeyen yatırımımız alt yapıdır. Şehrin alt yapısı artık ihtiyaca cevap veremiyordu, çoğunu yeniledik. Bunların yanında, yollarımızı ve kaldırımlarımızı yeniliyoruz çünkü hedefimiz asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak. Mevcut taziye evlerimizin yanına yenilerini de ilave ettik. Sizi en çok ilgilendiren konulardan bir tanesi de kadın ve gençlik merkezleridir. Üç farklı mahallemize açtığımız Kadın ve Gençlik Merkezlerinde şu an yüzlerce vatandaşımız sizin verdiğiniz eğitimleri alıyor. Yeni çevre yollarını hizmette açtık.Kültür sitesi, meydan,kapalı otopark, daimi semt pazarı,park ve bahçe,kentsel dönüşüm gibi önemli projelerimiz de mevcut. İnşallah bunları da hayatta geçirirsek Adıyaman'ın çehresini değiştireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından salondaki dinleyicilerin sorularını yanıtlayan Başkan Kutlu, kendisine bu imkanı sunan halk eğitim merkezi yöneticilerine teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun eşi Fulya Kutlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve kursiyerlerin katıldığı program sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya çiçek verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa