Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uluslararası Ticari Bilimler Ekonomi Öğrenciler Birliği Topluluğu AIESEC'in çalışmaları kapsamında 7 yabancı öğrenci Serdivan'ı ziyaret etti.

        Üniversite öğrencileri için sosyal sorumluluk ve profesyonel staj imkanı sunan, aynı zamanda farklı ülkelerdeki genç yetenekleri buluşturan kuruluş, düzenlediği gezi kapsamında Serdivan'ı tercih etti. Serdivan'ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezen Mısır, Tunus, Endonezya ve Pakistan'dan gelen öğrenciler Serdivan'a hayran kaldılar. Serdivan Belediyesi yetkililerinin ve 2 Türk öğrencinin mihmandarlıklarını yaptığı grup, Kırantepe Paraşüt Alanı, Serdivan Belediyesi Gölpark Tesisleri, Trafik Park, Justinianus Köprüsü ve Planetaryum'da keyifli vakit geçirdi. Özellikle Gölpark'ın manzarasını çok beğendiklerini ifade eden gençler, Gölpark ve Planetaryumda bolca hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmediler.

        Öğrenci değişim programını 6 aylık aralıklarla gerçekleştirdiklerini ifade eden AIESEC yetkilileri, Serdivan'a 3. kez öğrenci grubu getirdiklerini, her grubun ilçeden oldukça memnun ayrıldıklarını bu sebeple de öncelikli tercihlerini Serdivan'dan yana kullandıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa