Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova'da ve Çanakkale'de emlakçılık yapan Güler Kalaycı sırra kadem bastı. Ailesinin, 5 gündür haber alamadığı kadın emlakçı ve arkadaşının 15 gün önce bir polis memuru tarafından silahla vurulduğu, emlakçı ve arkadaşının hafif yaralandığı ortaya çıktı.

        Yalova'da ve Çanakkale'de emlak işiyle uğraşan 48 yaşındaki Gülay Kalaycı, 5 gün önce 2 çocuğunu ablası Fatma Mehmetçik'e bıraktıktan sonra sırra kadem bastı. Bir daha kendisinden haber alınamayan kadının hayatından endişe eden ablası, savcılığa kayıp başvurusunda bulundu. Emlakçı kadının telefonuna ulaşılamadığı dile getiriliyor.

        Öte yandan, Kalaycı ve ortağı olduğu iddia edilen M.B.A. isimli bir kişinin Biga ilçesinde bir polis tarafından ayaklarından vurulduğu, hafif şekilde yaralanan 2 ortağın hastanedeki tedavilerinin ardından ortalıktan kayboldukları belirtildi.

        Kalaycı ve M.B.A. isimli ortağının sahibi oldukları gayrimenkul şirketi adına Yalova'da görevli polis memuru L.A.'dan 6 milyon 800 bin lira aldıkları, polis meslektaşları ve yakın akrabalarından kârlı bir iş diyerek para toplayan polis memuru L.A.'nın dolandırıldığını düşünerek, Biga'ya gelip Güler Kalaycı'yı ayak parmağından, ortağı olan M.B.A.'yı da dizinden vurduğu, hafif yaralanan Kalaycı'nın polise gidip tehdit mesajları aldığını belirtmesinin ardından Yalova'daki kız kardeşinin yanına gittiği belirtildi. Olayı gerçekleştiren polisin gözaltına alındığı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Öte yandan, dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Güler Kalaycı hakkında Yalova Adliyesinde herhangi bir dolandırıcılık başvurusu bulunmazken, Yalova Emniyet Müdürlüğüne de müracaatın bulunmadığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa