Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da gençleri bağımlılık yapıcı maddelerden uzak tutmak ve korumak amacıyla kurumların işbirliğiyle başlatılan 'Hayat doğada' projesinin ilk etkinliğinde, Yuntdağı bölgesindeki İzmir-Manisa sınırında bulunan Türkmen Şelalesine yürüyüş gerçekleştirildi.

        Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Manisa 75. Yıl Gençlik Merkezi koordinesinde, Şehzadeler Belediyesi, Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği ve Yunus Emre Doğa Sporları Kulübü'nün destekleriyle hayata geçirilen 'Hayat doğada' isimli bağımlılığı önleme ve spor içerikli proje ilk etkinliğiyle başladı.

        Proje kapsamında Türkmen Şelalesine gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğine Kredi Yurtlar Kurumu Ayşe Hafsa Sultan Yurt Müdürlüğünün de verdiği destekle 100 kişilik bir katılım gerçekleşti. Eğitsel oyunlar ve kitap okuma etkinliği ile zenginleştirilen projede Afrin ve Çanakkale şehitleri için de dua edildi.

        Yürüyüşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü AR-GE Müdürü Murat Aktaş, Şehzadeler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Enes Karataş, Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği Yönetim kurulu üyeleri ve gençlik merkezleri temsilcisi gençler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa