Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün yetiştirdiği tenisçilerden Andaç Keskin U 14 Milli Takımı Antrenörü oldu.

        Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünde 1992 yılında tenis hayatına başlayan Andaç Keskin uzun yıllar boyunca kulübüne önemli başarılar kazandırdı. 10-12-14-16 yaş gruplarında bir çok başarıya imza atarak kazandığı kupa ve madalyalarla Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün ve Zonguldak kentinin tenis sporunda en üst seviyelerde temsil edilmesine katkı sağlamış olan Andaç keskin Türkiye Tenis Federasyonu tarafından geçmiş yıllarda düzenlenen Türkiye Tenis Ligi müsabakalarında da kulübü adına mücadeleler verdi. Türkiye'nin en eski ve köklü kulüplerinden biri olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 1. ligde oynayan takımında yer aldı.

        2003 - 2007 Yılları arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde okuyan ve mezun olan Andaç Keskin daha sonraki yıllarda tenis antrenörlüğü yaparak ülke sporuna katkı vermeye devam etti. Bolu ve Ankara da uzun yıllar tenis antrenörlüğü yapan Keskin son olarak Türkiye U14 Yaş Tenis Milli Takımı Antrenörlüğüne getirildi. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün başkanı Çetin Özçep kulüplerinde yetişen ve uzun yıllar önemli başarılara imza atan ve son olarak da U-14 Yaş Tenis Milli Takımı Antrenörlüğüne getirilen Andaç Keskin'i arayarak kutladı ve kendisiyle gurur duyduklarını ve başarılarının devamını dilediklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa