Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP İl Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, Ankara'da MHP Malatya il ve Battalgazi ilçe yönetiminin silahlı kavga ettiği iddialarına değinerek, olayın gerçeği yansıtmadığını ve tüm teşkilatların birlik, beraberlik içinde olduğunu söyledi.

        MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, MHP'nin 12. Olağan Kurultayı için Ankara'ya giden MHP İl Teşkilatı ve Battalgazi Teşkilatı arasında silahlı kavga çıktığı iddiaları ile ilgili olarak parti binasında bir açıklama yaptı. Kurultayın hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Çiçek, silahlı kavga iddiaları ile ilgili olarak da, "Kurultay sonrası otel lobisinde gerçekleşen iki grup arasındaki tartışmaya müdahale etmek isteyen ve müdahale sonrası büyük bir olayı önleyen, akabinde hafif şekilde yaralanan İl Başkanımız Ramazan Bülent Avşar'a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Bazı görsel ve yazılı basında olayı farklı boyutlara çekmek isteyenler oldu. İl Başkanımız Bülent Avşar Beyin talimatları ile tüm teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içerisindedir. Biz Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Farklı boyutlara çekmek isteyenler kendi sözleri altında ezilecektir" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa