Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        enizli'nin Merkezefendi Belediyesi tarafından Muratdede Mahallesi'nde başlatılan üst yapı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Nisan sonu itibariyle Muratdede Mahallesi'ndeki çalışmalarımızı tamamlamış olacağız" dedi.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından Muratdede Mahallesi'nde başlatılan üst yapı çalışmalarında şimdiye kadar 120 bin metrekare parke taşı döşendi. 25 bin metre bordür taşı döşenen ve 6 bin 800 metrekare de asfalt atılan bölgenin çehresi değişiyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, çalışma yapılan bölgelerde incelemelerde bulundu. Üst yapı çalışmalarının tamamlamak üzere olduğunu belirten Subaşıoğlu, "Yaklaşık KDV dâhil 20 milyon TL'lik üst yapı yatırımımızla beraber Muratdede Mahallemiz gayet güzel bir hal alıyor. İnşallah en kısa sürede üst yapı çalışmalarımızı tamamlayıp şehir merkezi ile aynı standartlarda üst yapı çalışmalarını da mahallemize kazandırmış olacağız. Hayırlı olmasını diliyorum. Nisan sonu itibariyle de Muratdede'deki tüm çalışmalarımızı neticelendirmiş olacağız. Mahallemiz çok daha güzel olacak" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa