Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çayeli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından şehit yakınları ve gaziler gençlerle buluşuyor programı düzenlendi.

        Programa Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, ilçe protokolü, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler katıldı. Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen programda yaptığı konuşmada, "Şehitlerimiz bizler ve bu vatan için canlarını feda etmişlerdir. Onlar ve aileleri için ne yapsak karşılığı olmaz olamaz. Yine bu uğurda gerideki ailesini düşünmeden silah arkadaşları ile birlikte savaşırken Gazilik ünvanına erenleri de unutmamalıyız. Gençlerimiz bu ailelerimizi yakından tanımalı ve durumu çok iyi anlamalıdırlar. Ülkemiz için canını feda edenlerin geride bıraktığı nesiller olarak gelişen teknolojiyi en başta okumayı, üretmeyi, tasarlamayı hedef edinmemiz gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa