Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya Belediyesi, Mahmutlar Mahallesi'nde Atatürk ve Barbaros Caddeleri arasında bulunan 5 bin 882 metrekarelik yeşil alandaki 2 yeni parkın yapımı tamamladı.

        Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Mahmutlar Mahallesi'nde 191 ada batısındaki 2 bin 102 metrekarelik yeşil alana ahşap görünümlü oyun grupları, masa tenisleri, oturma alanları olan bir park yaptı. Parkın içerisine önümüzdeki günlerde dış mekân spor aletleri de yerleştirilecek. Bu parkın hemen önünde yer alan 192 ada batısındaki 3 bin 780 metrekarelik yeşil alanda ise içerisinde kafeterya, çocuk oyun grupları ve dinlenme alanları olan park inşa edildi.

        Yücel: "Mahmutlar'da hizmetlerimize devam ediyoruz"

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi'ne yapılan yatırımların hızla devam ettiğini söyledi. Yücel, "Mahmutlar Mahallemizde bisiklet yolları, sıcak asfalt, alt ve üst yapılar gibi hizmetlerimizin yanında sosyal yaşam alanlarının da sayılarını arttırarak bölge halkımıza hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yapımını tamamladığımız 2 yeni parkta, çocukların güvenliğini ön planda tuttuk. Bu parklarımızla birlikte merkez ve kırsalda yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Parklarımızda önceliğimiz çocuklarımızın güvenliği ve bedensel gelişimleri. Onların mutluluğu şehrimizin mutluluğudur" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa