Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı parti binasında partililerle toplantı gerçekleştirdi.

        AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti köy ve mahalle temsilcileri katıldı.

        Başkan Vural toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada " 2019 yılında gerçekleşecek olan genel ve yerel seçimler öncesi her hafta partililerimizle istişarelerimizi sürdürüyoruz. AK Parti Çıldır Teşkilatı olarak ilçede yakalanan istikrarı sürdürmek ve üzerine koymak için gecemizi gündüzümüze katıp canla, başla ve büyük bir hazla çalışıyoruz. Partililerimizle yapmış olduğumuz toplantılarda son seçimlerde almış olduğumuz oyun bir ekip çalışması olduğunu anlatıyor ve önümüzdeki süreçlerde de yapacağımız alan çalışmaları ile bunun üzerine koymanın ve partimizi ilçede birinci parti yapmanın hesaplarını yapıyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken de tek amacımız var, ilçemize ve vatandaşlarımıza iktidarın nimetlerini sunmak. Çok şükür ki ilçemiz ve vatandaşlarımız AK davanın nimetlerinden fazlasıyla yararlanıyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa