Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Tokat'ta bölücü terör örgütü mensuplarının kullanabilecekleri sığınak, depo, yasa dışı malzemelerin tespiti ve imhasına yönelik keşif gözetleme, tarama ve arama faaliyeti gerçekleştirildiğini duyurdu.

        Jandarma Genel Komutanlığının resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Tokat İl Jandarma Komutanlığınca, bölücü terör örgütü mensupları ile kullanabilecekleri sığınak, barınak, depo ve yasa dışı malzemelerin tespiti ve imhası ile yayla evlerinin kontrolü maksadıyla, Tokat Merkez Gölcük köyü, Tepeağdaş Sırtları bölgesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bağlan 2018/62 Operasyonu kapsamında keşif gözetleme, tarama ve arama faaliyeti icra edilmiştir" denildi. Ayrıca açıklamada Tokat İl Jandarma Komutanlığı tarafından aynı gün Müşterek Türkiye Güven Huzur Uygulaması yapıldığı da belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa