Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te düzenlenen ''İstiklal Marşı'nı Ezbere ve Güzel Okuma'' yarışmasında birinci olan öğrenci, ödülünü Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın elinden aldı.

        İstiklal Marşının kabul edilişinin 97'nci yıl dönümünü dolayısıyla Bilecik'te düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Ezbere ve Güzel Okuma" yarışmasında öğrenciler kıyasıya yarışmıştı. Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen yarışmada ilk ve ortaokullardan 13 öğrenci İstiklal Marşı'nı ezbere ve güzel okuma yarışmasının birincisi ödülünü Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın elinden aldı. Yarışmada ilkokul düzeyinde Özel Edebali Şehir İlkokulu öğrenci Hamza Yılmaz olurken, ödülünün Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın elinden aldı. Hamza Yılmaz, ödül sonrası başarısında katkısı olan okul yönetimi, öğretmenleri ve ailesine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa