Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Mart'tan itibaren Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan'dan aktarmasız olarak Adana Havalimanı'na otobüs seferlerini başlatıyor.

        Vatandaşların hastaneler, otogar, gar ve havalimanına kesintisiz ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla geçen ocak ayında gece mesaini başlatan Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, ilçelerden havalimanına aktarmasız toplu taşıma hizmeti vermek için planlamasını tamamladı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda düzenleme yapan Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, son durağı Taşköprü olan 401 numaralı Kozan-İmamoğlu ile 407 numaralı Ceyhan hattı otobüslerinin güzergahını Adana Havalimanına kadar uzattı.

        23 Mart'tan itibaren yürürlüğe girecek uygulamada 53 koltuklu, 85 yolcu kapasiteli klimalı, engelli asansörüne sahip otobüsler Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan ilçelerinden aktarmasız olarak Adana Havalimanı'na yolcu taşıyacak.

        Vatandaşlar, Kozan-İmamoğlu hattında 6.75 lira, Ceyhan hattında 4.50 lira ücret ödeyerek havalimanına kadar yolculuk yapabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa