Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Edremit ilçesinde, aylık buluşma yemeğinde bir araya gelen Çorumlular şehitler için saygı duruşu yaparken, hep bir ağızdan Çanakkale Türsüsü söyledi. Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker, katılımcılara teşekkür ederken, hemşerilerinin acı ve tatlı günlerinde hep yanlarında olduklarını söyledi.

        Körfez Çorumlular Platformu'nun geleneksel aylık buluşma yemeği Edremit Güre'deki bir termal otelde yapıldı. Burhaniye'den, Edremit'ten ve Akçay'dan çok sayıda Çorumlunun katıldığı yemekte şehitler için saygı duruşu yapıldı ve Çanakkale Türküsü okundu. 5 yıldan bu yana her ay bir araya geldiklerini anlatan Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker, "Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz diyoruz. Bu nedenle hemşerilerimizin acı ve tatlı günlerinde hep yanlarındayız. Bu gün de 72. defa bir araya geldik. Allah ömür verirse bu toplantılarımız devam edecek. Hemşerilerimizin önerilerine açığız. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa