Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 'Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği' kapsamında Kandıra ilçesindeki izinsiz tabelaları kaldırıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kenti daha estetik ve yaşanabilir hale getirmek için birçok çalışma yapıyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesinin sahil beldelerinde bulunan izinsiz reklam tabelaları 'Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği' gereğince kaldırıyor. Kaldırma çalışmaları ise Zabıta ve İmar Şehircilik Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Ekipler son olarak Kerpe, Kefken, Cebeci, Kovanağzı ve Babalı gibi turizm beldelerindeki kavşak, yol kenarları, parklar ve direklerdeki, reklam ve tanıtım tabelaları kaldırıldı. Çalışmaların Kocaeli'deki tüm ilçe ve beldelerde yapılacağı kaydedildi.

        Ayrıca Kocaeli genelinde faaliyet gösteren tabela reklam firmalarına, Büyükşehir Belediyesi'nden izin alınmadan üretim yapılmaması yönünde uyarı yapıldı. 'Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği'ni içeren uyarı yazısı ise tüm firmalara gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa