Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'ın Çaldıran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kar yağışı altında yapılan yol yapım tespit çalışmaları tamamlandı.

        Yapılan çalışmalar sonucunda 6 merkez ve 78 kırsal yerleşim biriminde toplam yaklaşık 700 bin metrekare bordürlü parke taşı yol yapımı tespit edilerek yetkili makamlara sunuldu. Yapılan kilitli parke taşı yol yapım çalışmalarının ihale aşamasında olduğunu belirten Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, "Çaldıran ilçemizde geçen yaz sezonunda yaklaşık 200 bin metrekare bordürlü parke taşı yol yapımını yaptık. Fen İşleri Müdürlüğü harita mühendislerimizin kış mevsiminde yaptıkları ölçüm çalışmaları tamamlanarak 6 merkez ve 78 kırsal yerleşim birimimizde 700 bin metrekare yolun yapımı tespit edildi. Projelendirme çalışmalarımız tamamlanarak önümüzdeki ay ihaleye çıkarılmasını hedefliyoruz. Çaldıran Belediyesi olarak ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde çamur deryası ve toz topraktan ulaşımı tamamen kaldırarak, daha iyi ve yaşanılabilir bir ilçe haline getireceğiz inşallah. Çaldıran, belediye olduğundan bu yana ilk defa göremediği hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırarak hayır dualarını aldık. Çünkü bizler halkımızla birlikte el ele vererek çalışıyor ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet ediyoruz. İnşallah 2018 yaz sezonu sonunda ilçemiz ve kırsal mahallelerimizde yolu yapılmamış hiçbir yerleşim yerimiz kalmayacaktır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa