Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlıları yemekte buluşturdu.

        Bir restoranda düzenlenen etkinliğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Talat Atay, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Serpil Cenker, huzurevi sakinleri ve büyükşehir belediyesi personeli katıldı.

        "Sizler gelenek ve göreneklerimizi genç nesillere öğretecek kişilersiniz"

        Yemekte konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Talat Atay, Büyükşehir Belediyesinin sosyal hizmetler alanında yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi ve yaşlılara sadece Yaşlılar Günü'nde değil, her zaman saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi. Atay, "Sizler gelenek ve göreneklerimizi genç nesillere aktaracak ve öğretecek kişilersiniz. Hepinize sağlıklı günler diliyorum" dedi.

        Yemekte Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi, Çorlu Huzurevi ile Saray, Şarköy ve Hayrabolu'dan katılan misafirler sohbet etme fırsatı buldu. Canlı müzik eşliğinde dans ederek oynayan konuklar, unutamayacakları bir gece yaşadı. Geceye katılan misafirler, organizasyon için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve personeline teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa