Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saadet Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları ve Saadet Partisi Bilecik İl Kadın Kolları üyeleri şehitleri anmak için şerbet dağıttı.

        Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde vatandaşlara üzüm hoşafı dağıtan Saadet Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları ve Saadet Partisi Bilecik İl Kadın Kolları üyeleri bir de resim sergisi açtı. Saadet Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Efe, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Her geçen gün ve yılda önemini bir kez daha ortaya çıkaran, aziz milletimizin sarsılmaz imanıyla kazandığı tarihin eşsiz destanı, yüzlerce yıl İslam dinimizin sancaktarlığını yapmış milletimizin, vatan sevdalısı erlerinin, maddeyi, imkanı ve batılı, göğüslerindeki iman cevheri ve kudretiyle nasıl söndürüp yok ettiğinin ispatıdır. Asırlar boyu bu cennet vatanın üzerinde kurulan hain, emperyalist ve Siyonist planların yırtılıp atıldığı, tarihe gömüldüğü, kursaklarda bırakıldığı, muhteşem bir kahramanlık abidesidir. Var olduğu günden bu güne İstiklalsiz yaşamamış bir medeniyetin, yok edilip tarihin tozlu raflarına gönderilmek istenmesine karşı, kadim milletimizin öncülüğünde ümmetin, dirilişi şehadet şerbeti içerek tarif ettiği, benzersiz bir şaheserdir. Bizim, Saadet Partili gençler olarak geçilmez kılan o ruhun mirasçısı genç kardeşlerimizden bir istirhamımız var. Genç kardeşim, atalarımızın el emeğiyle göz nuruyla, kanlarıyla canlarıyla kazandığı vatanı, emanet ettiği istikbalimizin neferi, ne olur bastığın yerleri toprak diyerek geçme ne olur atanı tanı ve incitme, ne olur oyuna oynaşa dalıp bir bakıma bu cennet vatanı verme. Asım'ın nesli ol, nesilmiş gerçek denilsin İşte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek denilsin. Gazi Mustafa Kemal, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve özlemle anar, bu zaferin varisleri olan aziz milletimizi tebrik ederiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa