Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü, TES-İŞ Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinlikle anıldı.

        TES-İŞ Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Seval Hülya Özdemir ve Müzik Öğretmeni Gökhan Kanyılmaz'ın hazırladığı, okulun öğrencilerinin görev aldığı program büyük beğeni topladı. Okul müdür yardımcılarından İlhan Canbulat'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan program, daha sonra okul öğrencilerinin seslendirdiği şiir ve konuşmalarla devam etti.

        Etkinlik, Gökhan Kanyılmaz yönetimindeki okul orkestrasının dinletisi ile son buldu. Programdan sonra, okul müdürü Mustafa Asım Bektaşoğlu bir konuşma yaparak günün anlam ve önemine değindi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa