Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi "Aile İçi Şiddet Nedenleri ve Toplumsal Hayata Etkileri" başlıklı bir konferans düzenledi.

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi toplumun öncelikli sorunlarından olan aile içi şiddet konusuna dikkat çekmek ve gençleri bilinçlendirmek amacıyla, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ali Bayer'in konuşmacı olarak katıldığı "Aile İçi Şiddet Nedenleri ve Toplumsal Hayata Etkileri" başlıklı bir konferans düzenledi.

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi F Blok Konferans Salonu'nda yapılan konferansa Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Hazer, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ali Bayer, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Aydın ve öğrenciler katıldı.

        Konferansta konuşma yapan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ali Bayer, şiddet kavramının hayatı derinden etkileyen ve etkisini her geçen gün daha fazla hissettiren bir kavram olduğunu belirtti. Bayer, "Şiddet denildiği zaman akla genelde fiziksel şiddet gelir. Ancak kişiler fiziksel olduğu kadar duygusal şiddete de maruz kalırlar. Kişiler maddi ve manevi bütünlüklere zarar veren her türlü davranışı şiddet olarak nitelendirirler. Ekonomik ve cinsel şiddetin kişilerin hayatında derin yaralar açar" dedi.

        Konferans, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Aydın tarafından, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ali Bayer'e anı tabağı hediye edilmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa