Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Çanakkale şehitlerini anma haftasında şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

        Emet ilçesi Günlüce köyünden olan ve Mardin ilçesi Nusaybin'de 4 Ekim 1995 tarihinde şehit olan Adem Çağlayan, Emet ilçesi Düşecek köyünden olan ve Tunceli ili Hozat ilçesinde 28 Haziran 1992 tarihinde şehit olan Hasan Ali Soysal ve Şırnak ili Uludere ilçesinde çatışmada gazi olan Emet ilçesi Ömerfakı köyünden Gazi Mehmet Başer'i ve ailelerini ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Çiçek'e, Emet Jandarma Komutanı Murat Resul Kılıçaslan ve Emet Emniyet Amiri Gökhan Yıldırım eşlik etti.

        Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ''Bu vatan için seve seve canlarını feda eden şehitlerimiz ve ülkemizin bekası için canını ortaya koyan gazilerimiz bizlere emanettir. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelidirler. Kaymakamlık makamımızın kapıları, şehit ve gazi ailelerimize daima açıktır'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa