Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ISPARTA'da, pazar günü için planlanan programa katılacak Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu davet afişleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boyandı. SP İl Başkanı Cevat Gencay, olayla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

        SP Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun 25 Mart Pazar günü katılacağı, Halıkent Mahallesi'ndeki düğün salonunda yapılacak program için geçen hafta kentteki billboardlara duyuru afişleri asıldı. 113'üncü Cadde ve Yeni Sanayi Sitesi'nde asılı 10'dan fazla afiş, önceki gece, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boyandı. Karamollaoğlu'nun afişteki fotoğrafının çene kısmı siyah sprey boyayla boyanırken, parti logosu ve bazı afişlerin üzerine de çarpı işaretleri konuldu.

        'BİZ DÜŞMAN DEĞİLİZ'

        Partililerin durumu haber vermesi üzerine İl Başkanı Gencay, afişleri inceledi. Saldırıyı yapanların yakalanması için suç duyurusunda bulunduklarını belirten Gencay, "Ülkeyi 1970'li, 80'li yıllara götürmek isteyenlerin bir eseridir bu. Maalesef, Türkiye'de kirli bir siyaset var ve bu da Isparta yansıması. Yukarıdakilerin birbiriyle olan kavgaları, halka kadar yansımaktadır. Biz düşman değiliz. Biz rakibiz. 'Biz, sizden daha iyi hizmet ederiz' rekabetidir siyaset. Her şeyde bir hayır vardır. 2019 yakındır ve korkunun ecele faydası yoktur. Biz geliyoruz ve bütün bu anlaşmazlıkları sonlandıracağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa