Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        lazığ'da Gazi Huzurevi sakinlerini ziyaret eden 8. Kolordu Komutanlığı Bando Takımı, onlar için birbirinden farklı eserler çaldı.

        8. Kolordu Komutanlığı Bando Takımı "18 - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında, Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret edip, konser verdi. Marş, türkü ve popüler parçaların seslendirildiği konserde, huzurevi sakinleri zaman zaman duygusal zaman zaman da keyifli anlar yaşadı. Bazı yaşlılar ise askerlere sarılıp teşekkür etti.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, "Eskiden insanlar yaşlılığın pek farkına varmıyordu. Büyük aileler içerisinde onlar da barınıyordu. Ailelerin küçülmesi ve memuriyetlerin farklı illerde olmasından dolayı insanlar maalesef ömrünün son dönemlerinde çocuklarından ayrı yaşıyor. Allah devletimize zeval vermesin. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı her yere dokunuyor. Kimsesizin kimsesi konumundayız. Devletin sosyal devlet olması noktasında huzurevi ve rehabilitasyon merkezlerinde yaşlılarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün de burada 8. Kolordu Komutanlığının Bando Takımı yaşlılarımızla bir araya geldi" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa