Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bülent Ecevit Üinversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Çufalı, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Ali Azar'dan devraldı.

        Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen Rektörlük Devir Teslim Töreninde konuşan Prof. Dr. Ali Azar, görev yaptığı Rektör Vekilliği döneminde birlikte çalıştığı Senato Üyelerine teşekkür ederek yeni rektöre başarılar diledi. Görevi devralan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı ise, Bülent Ecevit Üniversitesi'nin köklü bir üniversite olduğunu, özellikle halen ÖSYM Başkanlığını yürüten önceki Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'in üniversitenin gelişimine çok büyük katkılar sağladığını ifade etti. Çufalı, üniversitenin uluslararasılaşmasında ve üniversite-sanayi işbirliğindeki önemini vurgulayarak bu konuda büyük gayret göstereceklerini belirtti.

        Senato toplantı salonunda gerçekleşen tören, Rektörlük görevini vekâleten yürütmüş olan Prof. Dr. Ali Azar'ın, görevi devralan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı'ya cübbe giydirmesi; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı'nın da Azar'a günün anısına teşekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa