Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Geleneksel Çocuk Oyunlarının okul tanıtımları yapılıyor.

        Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, Tekirdağ'da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Geleneksel Çocuk Oyunlarının okul tanıtımları yapılıyor. Okulların yoğun ilgisi ve katılımıyla devam eden tanıtım toplantılarında çocuklar eğlenirken öğreniyor.

        İl Koordinatörü Mediha Akyurt, yürütülen çalışmalar hakkında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'a bilgi verdi. Mendil kapmaca oyununu başlatan Ulusan, "Bu yıl oyunların alt yapısını Süleymanpaşa ilçesinde oluşturuyoruz. Önümüzdeki yıl Tekirdağ'ın bütün ilçelerinde oyunların oynatılmasıyla ilgili çalışmaları başlatacağız" dedi.

        Kazandereli Memiş Pehlivan Ortaokulunda yapılan tanıtım etkinliğine Milli Eğitim Bakanlığı Başmüfettişi Mehmet Ali Özkaya,Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa