Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ Söke Yerleşkesindeki öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

        Kahvaltıya, Rektör Bircan'ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter v. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç ve öğrenciler katıldı.

        Öğrencilerin sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Rektör Bircan, öğrencilerin isteklerini karşılamak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek her zaman onların yanında olduklarını belirtti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda, Söke Kampüsündeki etkinlikler hakkında da bilgiler verildi. Kahvaltı, fotoğraf çekimi ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa