Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

        Vali Toprak, 2012 yılında bölücü terör örgütü mensupları tarafından Geçimli Karakol Komutanlığına yapılan hain saldırıda şehit olan köy korucularından 6 çocuk babası Cabbar Duman ve 5 çocuk babası Faruk Çiftçi ile 1999 yılında bölücü terör örgütü tarafından Olgunlar köyünde şehit edilen 9 çocuk babası Reşit Berk'in ailelerini ziyaret etti.

        Vali Toprak, evlerinde ziyaret ettiği şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, Vali Toprak ve beraberindekilere teşekkür etti.

        Ziyaretlerde Vali Toprak'a; eşi Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdür Vekili Salih Kaya da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa