Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirleri ile etkin ve kararlı mücadelesini sürdürüyor. Bu mücadelede vatandaşların da desteğine ihtiyaç duyan emniyet ekipleri, uyuşturucu konusunda Whatsapp İhbar Hattını devreye aldı.

        Tekirdağ Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve üzerinde 'Bazen bir yanlış bütün doğruları götürür' ibaresi yer alan afişler Tekirdağ il genelinde olduğu gibi Çorlu'da da vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlere asıldı.

        Uyuşturucu madde satışı yapıldığı değerlendirilen durumla karşılaştıklarında ya da uyuşturucu madde kullanımına şahit olduklarında vatandaşlardan bu durumları Tekirdağ emniyeti bünyesinde uyuşturucu ile mücadele konusuna tahsis edilmiş telefon hattına mesaj yoluyla bildirmeleri istendi.

        Vatandaşların 0 505 367 59 59 numaralı Whatsapp İhbar Hattından Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne ulaşabilecekleri kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa