Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kaldığı bir öğrenci evine misafir oldu.

        Rektör Prof. Dr. Gür, misafirlik öncesinde Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan ile okulla ilgili fikir alışverişinde bulunan Rektör Gür, Meslek Yüksekokulunu gezerek, yapılan çalışmalar, yapılması planlanan faaliyetler ile okulun akademik ve sosyal gelişimi hakkında bilgi aldı. Oğuzeli MYO'nun yapmayı planladığı tüm akademik, kültürel etkinliklere destek vereceğini, bu desteğin hali hazırda verildiğini ve bundan sonra da verileceğini belirten Prof. Dr. Gür, "Oğuzeli MYO'da özellikle TDP kapsamında yapılacak her türlü etkinliği destekliyoruz. Fiziki anlamda okul kampüsü tam bir kampüs hayatını yansıtıyor. Bazı eksiklikleri de zamanla gidereceğiz. Şu aşamada öğrencilerin en çok talep ettiği husus kampüste spor kompleksinin olmaması. Spor kompleksini de yakın zamanda yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. Okul ziyaretinin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Karahan ve bazı öğretim elemanlarıyla birlikte Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kaldığı bir öğrenci evine misafir olan, burada öğrencilerle sıcak bir sohbet edip Oğuzeli'de yaşamak ve okumak hakkında fikirler alan Prof. Dr. Gür, "Gençlerimizle samimi bir sohbet yaptık, çaylarını içtik ve ikramlarından yedik. Öğrencilik hatıralarım canlandı. Öğrencilerimize bu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu. Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan da, "Öğrencilerin davetini geri çevirmeyerek öğrencilerimizle iç içe olduğunu, her zaman öğrencileriyle yan yana olduğunu katılımlarıyla gösterdiği ve bizleri bu denli memnun ettiği için Rektörümüze teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa